Ida Hjalmarsson

Till Örebro

Fredag fredag, slutade tidigt idag. Gick ett ärende på vägen hem och hämtade upp en rostfri platta som jag hade beställt till köket. Tyvärr så var den för stor märkte jag när jag kom hem, vi måste vart vimsiga när vi måttade. Jaja, den kanske går att såga lite. Annars får jag leta vidare, fick denna plattan gjord åt mig gratis faktiskt, så charmig kan jag vara förstår ni! Ska förbi med nån bullkrans i nästa vecka som betalning (eller snarare tack) 

Värmde mat från igår när jag kom hem, så himla gott! Hade gjort hel kycklingfile i ugn igår, med massa goda kryddor som jag sen skar i skivor och åt med ris och wokade grönsaker med chili och vitlöksmarinad. Blev så himla gott, tror inte ens jag fått så saftig och mör kycklig på restaurang nån gång.

Tog en dusch och sen hamande jag i sängen där jag nu ligger och myser. Väntar på att Leif ska vakna så jag hinner prata med honom lite innan han åker iväg till jobbet.
Om en stund ska jag åka till Örebro med mamma och mormor. Imorgon ska vi på dop (eller namngivelse som det heter) i Uppsala hos min kusin, det ska bli kul faktiskt! Så inatt mellanlandar vi i Örebro.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas