Ida Hjalmarsson

Kategori: Allmänt

retroaktiv bloggning

HEJ DÄR!!
Jag har inte slutat blogga, även om man kan tro det. Har inte vart här sen.. 2013, eeehhee. Men har mått sådär och har i stort sätt slutat träffa folk och därför gömt mig från bloggen också. Men ska ta tag i det lite bättre nu. Sist jag bloggade hade det precis vart jul och Leif hade åkt till Tyskland. Så jag tänkte nu att jag ska blogga ikapp mig lite. Kommer lägga upp inlägg från och med sista inlägget jag gjorde och så fram tills nu, har ju ändå fotat lite så slänger upp lite bilder och text på de (typ) rätta dagarna. För mig är ju bloggen min "dagbok" och minnesbank, så hatar att det blir så stora luckor. Om två år kommer jag ju vilja kolla tillbaka på dom här dagarna för att se vad jag gjorde. 

EDIT: Har fixat alla inlägg nu från nyår och framåt, men det blir ju jättekonstigt med alla tempusformer. Jag sitter ju och skriver det nu, men vissa inlägg är skriva som att dom är skriva den dagen, och i vissa inlägg blandas det hej vilt. Kändes konstigt att skriva tex "Åh snart ska jag hoppa ner i ett varmt bad" och publicera det en vecka tillbaka, haha.. Men då vet ni i alla fall varför det kan vara konstigt, det är alltså inte för att jag är grammatiskt dum i huvudet ;)

Till Momenti

Nu åker vi och möter upp Stina på Momenti, är så hungrig så jag dör.
Har på mig min nya zebratröja!

førsvinner lite

Hej dær! Det ær så sjukt mycket i huvudet nu, massa nya saker på jobbet. 1000 saker som hænder och sker, har inte tid till någonting kænner jag. Så jag kommer att lægga bloggen och allt det åt sidan ett tag tror jag. Kommer fortfarande att fortsætta uppdatera, men bara nær jag kænner att jag har tid och ork till det. Ælskar min blogg och alla som læser men just nu så måste jag lægga energin på annat!

PUSS på er!

<3

Måste sova

Ja då var det dags att sova, är inte det minsta trött.. Men det är gött, för nu när jag jobbar som personalkoordinator så behöver jag inte vara där ute förens 8 typ, och behöver inte byta om till riggkläder, så det blir inte lika tidiga mornar. 

Haft en jättemysigt kväll annars, alla vi tre tjejer har vart hemma tillsammans för första gången på evigheter. Vi har legat i soffan och skypat med vänner, kollat roliga klipp på youtube och ätit godis typ. Supermysigt! SORG

Gråter blod och hulkar mig i fosterställning. Livet känns helt plötsligt lite mindre meningsfullt.

På jobb


Sitter på jobbet med dom hær två typerna! Lånar Espens telefon litegrann och passar på att blogga lite. Om ett par timmar slutar vi och då ska vi ut och dricka øl! Alla tre ær lediga imorgon, det ær nice. På måndag blir det jobb igen, men inte som brandvakt, och inte som teamleader. Men det kan vi ta sen!

anniversary

Idag har jag och Amanda 1års dag!!! 1 år i Norge och ett år som sambos och rumskompisar! Det är helt sinnessjukt galet hur fort det här året har gått, och helt sjukt hur bra vi har haft det och hur bra vi trivs. det är det bästa beslutet jag tagit i livet att flytta hit, även om jag har förlorat så mycket så har jag vunnit så mycket mer. Har lärt mig så mycket och vuxit något enormt, går inte ens att förklara.

Puss på dig Amanda, jag älskar dig! <3