Ida Hjalmarsson

Kategori: Äta ute

Tisdag

Var så fruktansvärt trött igår efter promenaden och maten så låg i sängen i flera timmar och läste och vilade. På kvällen sen så gick jag bort till Con Fresco och tog en kaffe med folket där. När klockan var halv 10 så kom Leif med bussen från jobbet (sjukt egentligen att han går upp 5 på morgonen och kommer hem halv 10 på kvällen.. men så är det ju när man jobbar där)
Hade egentligen tänkt att möta upp honom vid bussen och gå hem, men båda var sjukt hungriga så han kom bort till CF och så åt vi middag där.

Haft en fruktansvärd natt och morgon och somnade inte förens vid 8-9 imorses och så fick jag sova till halv 11. Det har vart jättefint väder i Bergen idag så har haft så sjukt dåligt samvete över att jag inte vart ute någonting. Men har verkligen inte orkat, har mest legat i sängen och ätit mat och läst i boken, börjar bli lite orolig att jag ska läsa ut boken för fort, har bara halva kvar nu... 


Trött och sliten kille efter jobb..

FIRA PÃ… MOMENTI

På kvällen firade vi våran dag genom att gå till Momenti och äta! Drack prosecco och åt charktallrik till förrätt och sen blev det pasta och flera glas vin Sen blev det en liten efterrättsdrink också! Sjukt mysig kväll! Man tror ju att eftersom att vi spenderar i stort sätt varenda sekund med varandra, så kan det inte finnas någonting att prata om. Men ändå satt vi hela middagen och pratade och diskuterade och skrattade åt saker vi faktiskt aldrig pratat om förut, eller berättat. Det blir väl så när man sitter på en "dejt" på det sättet. Det är ju inte direkt att man när man ligger hemma med varsin mobil i soffan helt plötsligt börjar berätta anekdoter, haha..

GÖTEBORG

I julklapp så hade mamma bland annat fått en timma fotbehandling i Göteborg, så den 3e så åkte vi ner för att hon skulle göra den. När den var färdig så gick vi en sväng på Avenyn och så åt vi man på Le Pain Francais! Åt en jättegod sallad med kyckling i sweetchilisås!

IGÃ…R

 

 

Igår blev det ingen grillning hs Säl. Jag åkte i stället in till stan och käkade pizza med min bror och pojkvän. Årets första pizza på Milanos "uteservering"! Det om något är sommarkänslor!

 

SUPERMÄTT

 

 

 

 

 

Ojojojoj nu är man mätt!

Det var jättetrevligt på Musses, jag tog oxpastan som vanligt! Och jag åt bannemej upp varenda centimeter på tallriken, och ni ser hur mycket mat det är!! Efter vi ätit så åkte jag och Alexander och hyrde första säsongen Prison Break och köpte massa godis. Nu ska vi bädda ner oss i soffan och mysa!

 

Ha en fin kväll!

 

PUSS

 

MYSIPYS

 

 

Hej! 

Hade en jättetrevlig lunch med Säl och Alle. Unnade mig att ta ett glas vin till maten, det får man göra när man fyller år ;)

Efter maten så åkte Alle hem och jobbade och jag satt kvar med Säl. Sen kom Matz och Stina förbi också och så satt vi kvar och fikade i några timmar. Det var jätteroligt och mysigt!

Nu har jag legat hemma i nån timme och kollar igenom massa gamla bilder, det är helt sjukt vad man har sett ut alltså! 

Om en stund kommer mamma hem och då ska vi börja fixa med maten till kalaset!