Ida Hjalmarsson

Kategori: Bloppis

BLOPPIS!

VÄST 

100 KR 

 

 

(ord, ca 800 kr) 

 

Jättesnygg väst från bikbok i slitet jeans, stl M. Använd 1 gång.

 

 

 

 

 

 

TOPP 

150 kr 

(ord ca 600 kr) 

 

Superfin tröja från märket "La City". Köpt i Paris, så du kommer inte precis hitta någon annan med den! Stl 3, vet inte riktigt vad det står för, men ni ser ju på bilden hur den sitter. Jag brukar ha 36. Men modellen på tröjan gör att den passar allt från en 32a - 42a. Tyvärr blev kvaliten på bilden dålig när jag la upp så bilder ger ingen rättvisa om hur fin den är! Den är inte "slät-vit" utan det går tunna linjer vertikat.

 

 

 

 

 

SKOR 

100 kr 

(ord 599 kr) 

 

Sjuktligt snygga kilklackar, köpta på scorett. Stl 37, men jag brukar ha 38 och dom passar mig också! Klack 14 cm och platå 2 cm. Jättebekväma och lätta att gå i. Använda ett fåtal gånger. Som ni ser på andra bilden är klacken knappt nersliten något alls!

 

 

 

 

 

LINNE 

70 kr 

(ord ca 400 kr) 

 

Jättesött linne från ICHI. Stl S. Tyvärr inte blivit använt så många gånger, 3-4 gånger kanske. 

 

 

 

 

 

KLÄNNING 

100 kr 

(ord ca 500 kr) 

 

Sjukt snygg och smart klänning. Som ni ser så kan man ha den på två olika sätt. Antingen som på första bilden, med den stora "kängrufickan" fram. Eller vända på den och få den mer uringad och slät. Jag har ingen aning om vart den är ifrån eller viklen storlek det är, hittar ingen lapp! Jättekonstigt! Men den är inte från Gina Tricot eller liknande, utan väldigt "rejäl och hållbar". Storleken då, jag är ju vantligtsvis en 36a och ni ser ju hur den sitter på mig. Sen är materialet väldigt mjukt och elastiskt. När jag använde den senaste så vägde jag en hel del mer än idag. Använd knappt 2 gånger tyvärr.

 

 

 

 

 

BYXOR 

150 kr 

(ord ca 800) 

 

Jättesnygga och bekväma byxor från Selected femme. Stl 34, men det är ett så galet skönt och bra material så man får lätt på sig dom om man är större. När jag köpte dom var jag en normal 38a och då fick jag på mig dom. Dom är så sköna så att igår när jag fotade så ville jag knappt ta av mig dom efteråt. Men dom har legat i garderoben och bara tagit plats i över 1 år så måste sälja dom! Använda 5-10 gånger kanske.

 

 

 

 

 

JACKA 

100 kr 

(ord 399 kr) 

 

Jättesnygg jacka/kavaj/kofta från KappAhl. Jättefina volanger framtill och så lite kortare baktill. Stl 34. Tyvärr aldrig använd, eller kanske 1 gång.

 

 

 

 

 

TRÖJA 

100 kr 

(ord ?) 

 

Urmysig tröja fårn BIGARREAU. Stl XL såg jag att det var nu, men jag tycker den sitter bra på mig som är 36a också! Vet inte hur bra det syns men den är liksom spretig på utsidan, massa trådar som står rakt ut som fransar typ. Bra förklaring eller? Men jag tror ni förstår. Använd 1 gång, men jag har köpt den på second hand så jag har ingen aning om hur använd den är innan jag fick tag på den godingen! Antagligen inte så många för den ser ut helt som ny.

 

 

 

 

 

Sådär, det var det! Hoppas ni hittar något ni tycker om.

Om ni är intresserade så kan ni maila mig på idahjalmarsson91@hotmail.com och skriva ämnet "BLOPPIS" 

 

 

OBS! Alla priser är exklusive frakt, så ni tänker på det! 

 

PUSS på er! 

 

 
Upp