Ida Hjalmarsson

Kategori: By me

FRAMSTEG

Det är hur kul hur fort man lär sig. För ett par veckor sedan målade jag den här bilden på jobbet, och jag blev jättenöjd med den. Blev faktisk chockad själv över att jag kunde måla så. Jag har ju liksom inte gått några kurser eller hållt på med sånt här. 

Så fortsatte jag att måla när jag satt entringsvakt, och helt plötsligt kunde jag måla ansikten ur olika vinklar, kroppar som rörde på sig och olka ansiktsuttryck. Efter bara några dagar skissande med en kulspettspenna på baksidan av en entringslogg. Tänk om man faktiskt skulle ta en kurs på riktigt? Eller börja måla på fritiden med riktigt material?...

 

Första jag gjorde!

 

En kille jag målade häromveckan:

 

 

 

Mina killar har blivit rätt så populära här på riggen så för ett tag sen fick han en tjej också!

 

 

Haha, en annan rolig grej är när jag målade den här bilden ovanför. Då sitter jag med två arbetare och pratar och så säger dom att "vafan , måla av oss då!" Så jag sätter mig och målar av dom där dom sitter. Efter en stund så kommer alla deras kollegor dit och ställer sig i en ring runt mig och kollar. När jag är färdig så ber dom mig signera bilden och så fotar dom den och lägger ut på sin facebook, och teckningen frågade dom om dom kunde få med sig hem och hänga upp, haha! Rätt så kul!

 

MÃ…LAR OCH JOBBAR

Sitter och målar pikachu till barnen på jobbet. Det enda som finns i deras värld just nu är pokemon så nu blir dom helt överlyckliga!

 

Hej på er!

Har haft en jättebra dag på jobbet. Det har bara varit en massa promenader och utflykter med alla fritids. Sen åt vi hamburgare utomhus och solade oss vid sjön. Tänk om alla dagar kunde vara såhär trevliga!

Nu slutar jag jobba och jag väntar på att Totte och Modig ska komma och hämta upp mig. Dom skulle tydligen åka till Vårgårda och köpa någonting. Sen vet jag inte vad som händer senare ikväll. Har pratat med Säl om att hitta på något!

 

Hörs sen!

 

PUSS

 

DRAWINGS

När jag plockade i mitt rum häromdagen hittade jag några gamla skisser som jag gjort. Blir sjukt sugen på att börja måla! Har vart sugen på att köpa riktiga grejer att måla med i många år men det blir liksom aldrig gjort! :@ Får bli bättre på det!

 

 

 

IPHONEHALSBAND

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är vad jag pysslade med igår! Ett iphonehalsband! Jag tog en gammal väska som jag inte längre använder och klippte sönder. Det var någon som kommenterade att hon också önskade att hon kunde sy, det gör jag med! Här har jag faktiskt limmat ihop bitarna med ett universallim, det är ju äkta läder/skinn, eller vad det nu är, så det var för tjockt att sy i. Nästan tur det, för hade jag sytt så hade det inte blivit snyggt ;) Sen tog jag bara ett gamalt halsband och satte fast.

 

Supernöjd är jag! Kul med något som inte alla har!

 

SNEAK PEAK

 

 

Här är en liten sneak peak på ett av mina pyssel. Detta var alltså pyssel på "ida-sätt". (inlägget innan)

Det blev faktiskt riktigt bra! Så bra att jag önskar att jag hade gjort det långsammare och noggrannare. Men det får vara lite rough!

 

Snart är det dax att sticka till Allebike och köra spinning med lillebror! Efter det ska jag och Babe åka in till stan och ta en mysig kvällsfika. Imorgon blir det jobb(!) Ja så är planerna!

 

Ha det fint <3

 

NI KAN KALLA MIG PYSSEL-IDA

 

 

 

 

Work in progress! 

 

Här är mina två pyssel jag håller på med! Det ena (andra bilden) försöker jag göra på ett "o-ida-sätt". Alltså lugnt och genomtänkt och fint. Det andra pysslet, (översta bilden) gör jag på ett "ida-sätt". Alltså lite dampigt, klippa-hej-vilt-och-så-får-vi-se-hur-det-bli- sättet. Jag säger inte att det ena är bättre än det andra! Time will tell!

 
Upp