Ida Hjalmarsson

Kategori: Köpa grejer

mysigt i gbg och kaos på tåg

Drog till Göteborg för shopping med Thai! Jättemysigt, så sällan det blir att man gör någonting mysigt bara vi två, eller i huvud taget, att man gör det med någon alls. Ofta blir det ju att en grupp folk ses och hittar på någonting. Det var i alla fall jättemysigt! Köpte mig en hatt som jag ska ha när jag ligger under palmerna i Karibien och läser böcker, och så var vi på MM sports och så köpte jag proteinpulver och sånt! 

När vi blev hungriga så satte vi oss på Jensens och tog en sen lunch. Efter det fortsatte vår shopping och så avslutade vi med en kaffe på SoHo, UTOMHUS! I vårjackor till och med. Men frös gjorde vi som fan i alla fall, haha. Träffade en Alingsåsvän på den uteserveringen också, har inte umgåtts sen 2009 typ, så det var jättekul att tjöta lite. 

Sen skulle vi ta tåget hem, och nu jäklar ska ni höra, haha. Först så kommer vi dit vid typ kvart över 7 och ser att det ena Alingsåståget blivit försenat och ska gå 20 över, så då hinner vi med dit. När vi kommer fram så har dom problem med dörrarna och konduktören står ute och jobbar på det. Dom får det fixat och han säger att han ska gå in och öppna så vi kan hoppa på, men så fort han kommer in så åker tåget bara iväg och där står vi med långa näsor, haha. Sen kommer nästa tåg in och nu ska vi inte bli iväg körda ifrån så vi hoppar in och sätter oss. Då låser dörrarna sig och tåget börjar åka. Med bara oss på. 10 minuter för tidigt. Klart so fan då att det tåget inte skulle användas och att dom är på väg att köra bort det till tågvagnarnas ödemark. Springer runt på tåget och knackar på kabindörrarna, ingen öppnar, dörrarna till tåget är låsta och vi står mitt i ingenstans bland massa vagnar och ser vårt riktiga tåg mot Alingsås åka förbi oss. Hahah, asså fattar ni hur sjukt? Dom bara körde iväg oss, ingen som kollade igenom tåget eller sa att man inte kunde åka på det, vi mötte till och med personalen som hade åkt i det tåget till Göteborg när vi satte oss, haha. Tillslut fick Thai tag i något nummer och hamnade hos någon kille som (antagligen) trodde Thai var dum i huvudet för han förklarade lugnt för henne att vi hade hamnat där "tåget skulle sova, tåget brukar nana och duscha" där vi är nu, HAHAHAHA.. Tillslut kommer någon och hämtar tåget och kör in oss igen och så fortsätter dramat i några timmar till, men jag ska inte skriva en bok om det så slutar här. Men det var så himla konstigt allting bara. Sånt man skämtar om att det ska hända men som liksom aldrig händer.

Vid 10 var jag hemma i alla fall och då väntade Leif och ett varmt bubbelbad på mig. Låg där jättejättelänge och kollade på Johan Glans, World Tour of Scandinavia, sviiiiinrolig!

shopping

Hej bloggen, nu tittar jag förbi igen. Njuter av att vara hemma med familjen och mina vänner, så glömmer av att blogga. Igår var jag och Leif med Thai och Kretz på mangiamo, drack massa vin, åt tapas och bara pratade och hade det jättekul. När dom stängde, och vi i stort sätt blev utslängda så gick vi hem till Kretz och sov där allihopa. Vaknade imorses och gick bort DeliDeli och åt frukost/lunch. Sen i eftermiddags så åkte jag och Leif iväg till Göteborg. Kom hem med hur mycket saker som helst, svinkul. Och Leif köpte en jättefin höstjacka till mig, så nu är jag superredo för Ljus i Alingsås! Tänkte visa allt inom snar framtid! Ikväll blir det bara mys hemma, har köpt med oss massa gott från Hemmakväll och så ska vi kolla serier. 

nya lack

Köpte på mig fyra nya nagellack när jag var i stan i början på veckan. Det är så kul nu när man äntligen för första gången i livet typ, har naglar, haha. "Glasgow" och "Osaka" är favotiterna just nu, Lite sådär pärlemo-aktiga och söta! 

SHOPPING

 

Nu har jag vart inne i stan och shoppat loss! Har köpt massa produkter och grejer!

Ska fota och visa sen. Nu vill jag duscha och använda allting, men mitt hår är typ nytvättat, jobbigt i-landsprobem..

 

RESVÄSKA SAMSONITE

 

 

 

Köpte en resväska när jag var i Gbg igår. Det blev en från märket Samsonite och jag tog den största dom hade. Kändes lika bra eftersom jag ska packa ner mitt liv i den. Sen fick det självklart bli en fin rosa, så man blir lite glad när man ser den! Det blev mycket rosa saker igår, haha. 

 

1999 kronor kostade den och jag köpte den inne på Åhlens.