Ida Hjalmarsson

Kategori: Kläder

CONVERSE

 

Åh vad jag är glad åt mina Converse! Tänk att jag aldrig ägt ett par innan, detta är mina första! Världens bästa skor ! :)

 

TIPS PÅ KLÄNNING

 

 

Var inne på Gina Tricot idag och provade den här klännigen, och jag lovar, när dom gjorde den så utgick dom efter mina exakta mått. Det känns som att den är figursydd, och den är så otroligt fin!

Synd bara att jag inte är en klänningstjej, skulle jag köpa den så kan jag lova att den hade fastnat i garderoben..

Men den satt så sjukt bra så jag funderar på att gå och köpa den ändå, bara för att. Synd att den inte fanns i någon mer neutral färg, då kanske man hade kunnat använda den.. Eller så slutar man vara en tönt och så anväder man den ändå :) Haha.

Kollade aldig vad den kostade, men det var ju Gina Tricot, så vad kan den kosta? 350 - 450 kanske?

 

HMM

 

 

 

 

 

Hejje!

Det gick bra på stan förut, vi hittade allt vi skulle. Alexander kom med in till stan också och hängde med, det var kul. Nu sitter jag hemma och gör ingenting. 

Skulle egentligen kollat på någon tröja att ha på mig ikväll när vi var i stan men orkade inte det. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig.. Funderar på att vara lite tråkig och ha min svarta skjorta och ett par svarta jeans bara. Men det känns så kallt med bara den skjortan, den är rätt så tunn! Får ta mig en funderare på det.. det spelar ju inte jättestor roll egentligen, haha.

 

SKINN FÖRE / EFTER

Vet ni vad jag kom på när jag skrev inlägget innan? Precis som jag skrev så kan jag inte med att slänga mina gamla trasiga byxor så dom hamnar i garderoben. Och i höstas så gick ju mina älskade skinnbyxor från H&M sönder, så dom har legat där inne i några månader. Kvällen innnan vi åkte till Gran Canaria så kom jag på det och så vips hade jag ett par perfekta skinnshorts! :D 

 

 

 

 

 

TRASIGA JEANS

 

 

Jag är världsmästade på att förstöra jeans. Är även dålig på att släppa dom och gå vidare. Ett par perfekta jeans kan man inte bara slänga. Har hela garderoben full av gamla trasiga byxor.. haha. Dom på bilden gick jag runt med i flera månader utan knapp för dom var så sköna. 

I helgen så köpte jag ett par perfekta svarta jeans från DrDenim, så underbart sköna! Men nu vill jag ha ett par jeansfärgade också. Såg att det fanns flera färger i den modellen jag köpte nu. Men jag vill ju inte bara ha ett par sköna jeansfärgade jeans, utan det måste ju vara rätt slitning!

Får ta och börja leta.. Hör av mig när jag hittat dom perfekta! 

 

.

 

 

Nu har jag bestämt mig för att skicka tillbaka dom här två topparna. Den från SBT blev jag riktigt besviken på, för jag hade verkligen höga förväntningar på den. Den var inte så guldig som jag trodde utan mer röd-bronzig och sen var passformen lite konstig. Den satt jättefint när man stod stilla och poserande, men när man rörde sig så pösade den till sig över brösten. Så synd för jag vill verkligen ha ett sånt linne och den var jättefin bakifrån!

 

Toppen från Asos var också jobbig att skicka tillbaka, för den var verkligen helt perfekt, åh vad jag vill ha den! Så synd att den var för liten. Jag har verkligen försökt intala mig själv de senaste veckorna att den passar, men jag kan verkligen inte andas i den, haha. Funderar på att skicka tillbaka den och beställa en storlek större och hoppas att den inte är för stor!

 

ASOS KORSETT

 

 

 

 

Fick ju ett paket häromdagen som jag inte visste vad det var! Men det var ju den fina korsetten som jag hade beställt från asos. Så fin är den! Meeeeen, det är typ för liten! Inte alls kul! Brösten svällen över när jag andas in, haha. Vet inte om jag ska skicka tillbaka den, att byta till en storre storlek är ingen idé, för denna sitter bra över midjan, och jag behöver bara ett par cm till över bysten.. Får se hur jag gör. Ska fota den på i alla fall och lägga upp i veckan.