Ida Hjalmarsson

Kategori: Modelling

BACKSTAGE MED VOVVEN

Haha andra bilden bilden.. Så otroligt ful och söt! Saknar min fina hund så jag dör, sist jag var hemma så bodde jag ju nästan bara hos Rasmus, så då hann vi inte träffas så mycket. En vecka hemma går så fort och det är så mycket man vill hinna göra! 

Men snart får jag träffa min fina bäbis Siri igen. Redan NÄSTA VECKA! Jag kan inte fatta hur fort tiden går. Det känns som att jag var hemma nyss, och nu redan är det snart slutet av maj, helt sjukt.. Måste komma ihåg att boka biljetter hem också!

BOX

Hittade en bild på Facebook från när vi var och fotade i gymmet!

 

 

PÃ… TAKEN

Nu när jag var i Stockholm i helgen så träffade jag en kompis jag lärt känna. Vi passade på att fota lite åt hans träningsklädsmärke som han ska starta. På torsdagen så fotade vi uppe på massa tak och på fredagen fotade vi gym och sånt. Här är några av bilderna som vi tog på torsdagen. Så sjuktigt kul att hålla på att balansera på taken, hoppa mellan skorstenar och klättra i svajjiga stegar. Massa adrenalin i kroppen, skulle kunna göra sånt hela dagarna, haha!

 

 

 

 

 

 

 

KISS ME, JUST ONCE

 

En av bilderna från fotograferingen jag gjorde hæromdagen. Ær så sjukt glad att jag inte anvænde sunt førnuft och sket i det. Att træffa någon ute på en pub som sæger att han vill fota en och sen følja med honom till någon lagerlokal ær ju kanske inte något som låter assnyggt ;)

Men det blev riktigt bra och førhoppningsvis blir det mer foton i framtiden! Utan att våga kommer man ingenstans!

 

"FLYT"

Morgonen med stort FANHELVETE! Gick upp och ringde Matz och Kratz för att kolla hur det hade gått i Norge och sen satte jag mig och skulle betala lägenhetshyran. MEN MIN JÄVLA BANK ÄR DUM I HUVUDET OCH MAN MÅSTE UPPDATERA JAVA VARENDASTE JÄVLA GÅNG MAN SKA ANVÄNDA DEN OCH ÄNDÅ FUNKAR DET INTE. Blir så arg! Inte bra att sätta sig med innan man ätit eller druckit kaffe. Och klockan 2 ska jag träffa Säl i stan och äta lunch och innan det ska jag hinna gå ut med hunden. 

 

Ville bara berätta det, nu ska jag ut med hunden. Det snöar och är jättefint ute! 

 

 

BADHUS

God morgon!

Gud vilken slappardag jag hade igår. Låg hemma i sängen hela dagen och åt och kollade film. På morgonen gick Amanda iväg och köpte snabbmat, godis och chips, och på kvällen när allt var slut så gick jag iväg och köpte kebabrullar och glass. Vi kollade på alla dom nya Johan Falk filmerna som har kommit, så sjukt bra var dom! Extremt tråkigt bara att man måste vänta i 1000 år nu på att nästa säsong ska komma ut.. 

Det var extra kul också att se "Barninfiltratören" eftersom jag var med en dag när dom spelade in den! 

 

Idag ska jag och Amanda åka till badhuset som ligger en bit utanför stan, det ska bli kul! Så härligt att bara få vara i vattnet också. Vi hörs senare idag! :)

 

PUSS