Ida Hjalmarsson

Kategori: Norge - Outfits

DET GÃ…R BRA NU

Hallå där!
Har vart ute på jobbet idag, men inte som brandvakt. Jag jobbade ju som teamleader på riggen det senaste skiftet jag hade. Och dom som är över mig tyckte att jag gjorde ett så bra jobb, så sist jag var där ute så frågare dom om jag kunde ta över rollen som personalkoordinator, när hon som är det nu är på semester. Så idag och närmsta dagarna så går jag på upplärning för att lära mig det. Det är så sjukt kul allting! För bara två veckor sen stod jag som brandvakt och nu helt plötsligt är jag här. Fått så mycket beröm för arbetet jag gör så det är sjukt. Jättekul! 

Slutade vid 2 idag, tog bussen in till stan och satte mig på Con Fresco och käkade lunch. Amanda, Moa och Gabrielle kom förbi en sväng också. Dom skulle till Ikea nu, hade tänkt att haka på, men var så sjukt trött så jag åkte hem ist. Nu ligger jag i soffan hemma och bara myser. Ska ta en långdusch tänke jag, kanske gå ner och köpa lite godis och så bara kolla någon film eller serier hela kvällen. 

 Från i lördags, missbruk av peacetecken på hög nivå på mig just nu.

FRÃ…N VÃ…RAN FINA HALL

Här är några bilder från hallen som jag tagit under de senaste månaderna innan utgång! När jag la ihop det såhär så märkte jag hur väldans färgglad jag är när jag går ut, haha.. 

Gillar dom två första bilderna, just för att jag hade så kul dom kvällarna. Första bilden var jag med Maria och Markus, som var här och hälsade på, på Folk og Rövare och hade supertrevligt och åt massa popcorn. Sen efterfestade vi i Markus hotellrum  och kollade film. Andra bilden var jag ute med Maria och alla killarna för första gången på vineyard på Garage. Hade svinkul, och sen gick vi till Brukbar på 2for1 kvällen. Hade dans battle med Fred hela kvällen och drack massa vin. Thom filmade massor och Fred och Martin åkte hem med en transa osv osv, haha!

 

 

LÖRDAGENS OUTFIT

 

 

 

 

Såhär såg jag ut i lördags!

Linne/Klänning från JC, Jacka från Nelly, Skor från BikBok, Shortsen är Amandas, ingen aning från var!

 

NÃ…GON GÃ…NG

Bilder från när vi var ute, typ sist. Minns inte riktigt. Köpte en kjol på HM men den var för stor i midjan så använde den som en klänning i stället!

 

 

 

 

 

IGÃ…RS

 

Bra skärpa det blev ändå på bilderna i kollaget?? Haha, jaja det får bli så! Såhär såg jag ut igår i alla fall! Skorna köpte jag på H&M för 200 kr och klänningen är Marias