Ida Hjalmarsson

Kategori: Norge - Saker jag gör

Blue Lagoon Livet

I tisdags så åkte vi ut till Leifs stuga och bodde där en natt. Det är ju så sjukt varmt och härligt nu. Hade två hela dagar utan telefoner, datorer, musik eller ström i huvudtaget. Tog några bilder, men sen blev det inte så mycket mer bloggkompatibla bilder eftersom vi levde som Adam och Eva tiden där ute, hehe. Var ju bara vi mitt ute i ingenstans ändå. Låg i gräset och läste bok och badade i havet. På kvällen grillade vi korv och sen så fort solen gått ner så somnade vi som stockar.

Back again

Hallo där! 
Nu har vi lämnat Paris och är tillbaka i Bergen.. Har haft en sån fruktansvärt bra resa, det har varit helt perfekt varenda sekund av den. Har haft så roligt! Och jag är så lycklig och kär att det gör ont i magen för att det pirrar så!
Har fortfarande massor med bilder som jag inte lagt upp, så det blir nog en del Paris-inlägg några dagar framöver! 

firandet av 17 maj


16 maj, på väg bort till Amanda och Maria på drinkkväll


Drinkarna som gjordes! Den blåa är min och Amandas bidrag, haha..


17 maj! Hipp hipp hurra Norge självständigt i 200 år! Champagnefrukost!


Satt i parken och drack vin, lyssnade på orkester och kollade på folk.


Lunch på Matbörsen, satt hur länge som helst och bara beställde in massa goda saker som vi var sugna på och så åt alla av samma!
Lite sushi! Det rinner i hela munnen på mig när jag tänker på hur gott det var.
Amandas mat!


Mmmmmmmusslor! 


Ännu mer häng i parken. På kvällen sen så gick vi till Landmark och dansade. Men var ganska sliten efter hårde dagar så jag och Leif gick hem relativt tidigt. Köpte varsin kebab och la oss i sängen och kollade serier istället!
18 maj! Superbakis och sega hela gänget. Möttes upp på Folkets, tog några återhämtningsöl, (hehe) och åt mat.
19 maj. Bara timmar kvar till jag ska åka hem.... Kaffe på Pingvinen.
Utsikten från planet! Flög hem denna gången för att jag hade ganska bråttom hem och hade inte tid att sitta på ett tåg i 12 timmar.

I BERGEN

Hej från Norge!! 
Nu är jag här igen och ska fira 17 maj. Ska bli så himla kul! Madde och Erika är här från Sverige och så självklart alla kompisar som bor här. Ikväll ska vi alla tjejer göra massa goda drinkar. Har delat in oss två och två och så ska alla göra drinkar till varandra. Jag ska göra med Amanda och vi ska göra en liten egenpåhittad twist på en vanlig drink! 

Nu måste jag springa bort och möta upp alla andra! Ha en fin kväll!

perfekt kväll

God morgon!
Oj vilken mysig kväll vi hade igår. Satt i flera timmar på Matbörsen och åt. Först beställde vi in focaccia och aioli, sen sushi till förrätt och sen åt jag Wok scallops and prawns, (som vanligt, hehe) 
Efter maten var vi i sjuk matkoma så vi gick in till OMG och la oss i dom stora sofforna där och tog en kaffe. Pratade med bartendern där igår och han berättade att dom ska ta bort dom sofforna och bygga en scen där istället, svintråkigt. Vet inget annat ställe som har sånna små "hyddor" man kryper in i och lägger sig på en stor madrass. Så otroligt myisgt är det ju!
När vi kände att vi nästan somnade i sofforna så gick vi hem och la oss i sängen och kollade på skräckfilm. Insidious chapter 2 blev det! Både jag och Leif hatar skräckfilm så vi var svinrädda, men filmen var faktist riktigt bra!

Hela kvällen blev verkligen helt perfekt, hade så himla kul och åt så sjukt mycket god mat. Sista kvällen i Bergen var det också, för ikväll åker vi tillbaka till Sverige och på lördag åker vi till Karibien!!!! <--SJUKT

date night

Ikväll var jag sugen på att göra någonting motsats det det vi gjorde igår, som alltså var att ligga svinsletna och äckliga i sängen och kolla film. Så vi har gjort oss fräscha och fina och ska ut på dejt. Matbösen blir det (skräll) , och det ska bli så sinnesjukt gött!