Ida Hjalmarsson

Kategori: Nytt in

LA VIE EST BELLE

Var och köpte på mig lite nytt smink från Lancôme för några veckor sedan, och då fick jag med denna parfymen i ett litet prov. Tänkte att den skulle jag ha i höst. Men så hann jag bara använda den typ två gånger, för sen gick den sönder i min väska och allt rann ut. (Men nu luktar min väska väldigt gott i alla fall) Så när jag var i Göteborg senast och shoppade så sprang jag in och köpte "den riktiga" parfymen. Håt fått så mycket komplimanger för den varje gång jag haft den på mig! Supermysig!

nya lack

Köpte på mig fyra nya nagellack när jag var i stan i början på veckan. Det är så kul nu när man äntligen för första gången i livet typ, har naglar, haha. "Glasgow" och "Osaka" är favotiterna just nu, Lite sådär pärlemo-aktiga och söta! 

TILL JULAFTON

 

Köpte en ny tröja igår som jag tänkte ha på julafton. Fin och mysig! Från Lindex.

 

MÖSSA

 

Nu är det höst och vinter och jag har köpt en mysig mössa! :)

Från Cubus, 99 kronor!

 

min lilla storebror som ville vara med på kortet också...

 

NYTT IN - JOBBSKOR

 

 

 

Hämtade ut ett paket idag på Maxi, mina nya jobbskor! 

Köpte dom från JOBI.se och såhär står det om dom:

 

Bekväm skinnsneaker med halksäker och antistatisk sula. En bra arbetssko för många yrkeskategorier och särskilt populär hos våra kunder som jobbar inom kök, servis och restaurang. 
Sulan har en inbyggd pump som pumpar in och cirkulerar ny luft runt foten i varje steg. Perfekt för dig som är varm och lätt blir svettig om fötterna!

Ovandel i nappaskinn.

Ventilerande sula.

Slitsula i halksäker och antistatisk TPU-pivot.

Våra sneakers tillverkas i Italien.