Ida Hjalmarsson

Kategori: Produkter

LANCÔME

 

Ansikstvätt / Ansiktsvatten / Sminkborttagning / Ansiktskräm / Mascara / Kajal


Har alltid haft en grej för Lancômes produkter, just nu använder jag dom här. Älskar den oljebaserade sminkborttagningen, den absolut bästa jag testat. Ansiktskrämen är hur härlig som helst, huden blir verkligen otroligt len och mascaran "hypnôse" har jag använt i flera år. Ögonfransarna blir jättetjocka, långa och svarta.

Det här med ansiktstvätt och ansiktsvatten har jag aldrig riktigt förstått mig på, så kan inte säga så mycket om det. Fick med dom när jag köpte ansiktskrämen! 

 

NYA PRODUKTER

Serie från Redken med mycket fukt. Skulle egentligen köpt deras "All Soft" serie men blev tipsad av denna istället. Den var steget efter "All soft" och innehöll ännu mera fukt och vårdande ämnen. Inga silikoner och protein så passar bra till löshår!

 

Ansiktskräm från Lancome. Haft den förut och den är helt underbar! Sen blev det sminkborttagningsmedel och ansiktsvatten från Lancome också!

 

FRÄSCH

 

Lite nya produkter jag köpt.

 

Björn Axéns torrshampoo klarar jag mig inte utan, det är så bra!

Dom andra grejerna är lite `Bra-att-ha-grejer´ . Två body lotions, en med BUS i, och så en shower gel och en deo!

 

TILL HÃ…RET

När jag kom hem från Göteborg förut så tappade jag upp ett varmt bad. Var helt genomfrusen! A big round of applause till väderguden som tycker att det är rimligt att ha samma väder i juni som i december...

 

Fick även hem lite nya produkter till mitt hår också. Satte ju in det förra onsdagen och har inte velat tvätta det förens jag fått bra grejer! Haha.. 

Hoppas dom är bra, har aldrig haft dom förut!

 

 

BÄSTA

 

 

Bästa när man inte orkar/hinner duscha håret!

 

Torrshampo från Björn Axen till hårbotten och mjukgörande elexir från Kerastase till topparna!

 

 

KÉRASTASE ELEXIR KULTIME

 

 

En annan grej till håret som jag köpte när jag var på stan sist. En hårolja som man kan ha i efter dusch eller om man bara vill fräscha upp topparna lite i tort hår! Perfekt när man inte vill duscha håret varje dag!

 

REDKEN ALL SOFT

 

 

Igår på stan köpte jag en serie till mitt hår. Hade Redken till mitt första löshår 2006. Jag var inställd på att köpa någonting från Kérastase men frisören tipsade om dom här. Dom kom i en julklappsförackning också, så priset var rätt nedsatt, det var bra! Har googlat runt lite för att kolla vad andra tycker om dom och har läst massor med lovord. Väldigt många frisörer som tipsar om dom till löshår, så det känns bra. Men så läste jag någonstans att dom innehöll protein, och det är ju inte alls bra att ha i löshår, så jag blev lite fundersam... Men ska testa dom ett tag nu, hoppas dom funkar lika bra för mig som för andra!

 

L'OREAL SUBLIME BRONZE

 

 

Igår var jag på stan och fikade med Säl, Matz, Erika, Olle och Amalia. Jättekul och mysigt att träffa lite friends, har bara jobbat det senaste känns det som.

Jag och Säl gick även en liten sväng i butikerna och då köpte jag denna Brun Utan Sol. Har aldrig haft en spray förut och har varit sugen på att testa det. Testade lite igår, lite svårt att veta hur mycket man skulle spreja för att det skulle bli lagom och inte helt orange. Det blev inte jättestor skillnad så då vet jag att jag kan ta lite mer nästa gång. Men det blev helt jämt i alla fall! Jag var orolig över hur man skulle få det jämt med en spray, men det var lätt!

Ska testa lite mer och sen kanske jag berättar mer om hur den var!