Ida Hjalmarsson

Kategori: Saker jag gör 2011

18 MARS

Hej god morgon!

Vi hade en jättekul igår! Först var vi hemma hos Niklas och drack vin och spelade Wii. Egentligen så skulle vi bara vart där en liten stund och sen dragit hem men vi följde med ut till Mangiamo alla fall. Det var en jättebra kväll och vi avslutade den på järnvägsgrillen innan vi fick skjuts hem!

 

Just nu sitter jag hos Alle, men ska nog gå ner till Alles familj och äta lite frukost! Det finns säkert tacosrester.

 

 

 

 

 

 

FLYTTA INLÄGG

 

 

 

 

 

 

Åh herregud vad det här var segt! Jag håller på att göra om alla mina kategorier, så att dom ska stämma och vara bra. Innan jag började hade jag över 1000 inlägg under "allmänt" och jag vill få bort alla dom. Det är så extremt mycket mer jobb än vad man tror att hålla på att byta alla kategorier..

 

Har tänkt att ta en liten matpaus nu, och fortsätta några timmar till sen. Blir nog tyvärr inte klar utan får ta mer imorgon också. Men det känns sjukt skönt att få det gjort!

 

Hörs mer sen!

 

 

 

LITE BILDER FRÃ…N IGÃ…R

 

Taggade och glada!

 

 

När vi väl kunde svaret på några frågor så kunde vi inte stava till det..

 

 

Herman och Eric (och alla våra mobiler i en vinhink)

 

Min pizza!

 

 

Får bjuda på den!

 

FRÃ…N IGÃ…R

 

Säl, Stina och Erika 

 

 

Jag, Kretz och Olle! 

 

 

Kretz och Olle posaaaar 

 

 

Matz var så otroligt duktig och serverade oss 

 

 

MUMS 

 

Här är lite fina bilder från kvällen igår. Så kul att ha en kamera med sig så att man kan ta lite fina bilder! (Och en del mindre fina, som man kan skratta gott åt)

 

Det var längesen jag var på Momenti, Alle har något slags konstig agg mot det, så det blir aldrig att vi äter där. Men nästa gång ska jag få dit honom ändå, gud vilket gott vin! Och maten - M M M MMM!

 

 

IDAG

 

 

 

 

 

 

Nu är jag hemma den lilla roadtrippen med Alle. Vi åkte till Jula och köpte en pilatesboll och sen käkade vi. Egentligen hade vi tänkt att käka sushi i Partille men det ver stängt, så vi tog en pizza i Tollered i stället. Nu är jag hemma och sitter och kollar på TV. Tänkte byta om till myskäder och bädda ner mig, känner mig lite trött och seg.

 

 

 

 

 

MIN JUL

 

 

 

 

 

 

Här är några av alla bilder från min jul, hittills. Alla julklappar är öppnade, har fått så mycket fint och bra! Nu sitter vi och pustar i soffan. Om en stund ska jag åka till Alexander och vara där resten av kvällen.

 

Hoppas ni haft en fin dag <3 p=""> 

 

JULKLAPPSLEK

 

 

Nu är det julklappslek hos Kretz med tjejerna som gäller! Med mig har jag stora paketet och ris a la maltan!

Hörs senare, puss puss