Ida Hjalmarsson

Kategori: Tävling

BILDER FRÃ…N TIDAHOLM

Alle sitter i skogen och fotar

 

 

Utanför "Allebike-camp" ! 

 

 

Alle lagar mat

 

 

Grillspett ska det bli!

 

 

I skogen och hejjar på cyklisterna!

 

 

Söta små troll!

 

 

Lite korv och kaffe fick det bli också!

 

SELMA SPA+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite bilder från helgen ur min iphone!  

1. Spa-outfit, bikini och dunjacka!  

2, 3, 4, 5, Jag och Alle vid poolen.  

6. Bubbelpoolen, utomhuspoolen och längst bort sjön.  

7. Mys i hotellrummet.  

8. Kan inte gå förbi en spegel utan att posa. Här har jag vart och kissat och fyllt på vatten.  

9. Fika på uteserveringen, ni ser banden utanför staketet? Cykliserna körde precis förbi oss flera gånger så vi kunde sitta och fika samtidigt som vi hejjade! 

10. Jag i favoritjackan (<3) och="" med="" kameran="" runt="" halsen="" em="">  

 

Vi har haft det så bra! Otroligt mysigt och härligt! Det är kul att åka iväg ett relativt stort gäng också som vi gjorde nu! Vädret har varit hur bra som helst också, igår var det så varmt att man satt och solade utan jacka.

 

Just nu är jag hemma, Alexander körde hem mig efter att vi gått klart promenaden. Detta är tidsinställt men när jag skriver detta så är det 45 minuter kvar tills jag ska jag möta upp Matzen i stan så ska vi träna. Jag kan säga att jag hellre hade tagit ett bad och bäddat ner mig i soffan med några vänneravsnitt eller liknande.

 

Jaojao, ha det fint sålänge! Vi hörs ikväll. Jag har typ 1 000 000 fina kort från helgen jag ska lägga upp också. Har bloggmaterial för typ ett år framöver känns det som.

 

PUSS

 

 

TÄVLING I VARBERG

 

Blandade bilder från dagen. 

 

 

Denna dagen har spenderats i Varberg där Alle har kört Bockstensturen. Det har varit jätteroligt idag! Jag, Nicko, Jossan, Karin och Johanna har vart runt banan och langat och hejjat på. Alltid lika kul att träffa allt cykelfolk. Tyvärr gick det inte så bra för Alle, han fick bryta efter halva men vi körde på med Peter, Alles pappa. 

Vi kom hem för någon timma sedan, helt vrålhungriga så nu har vi äntligen ätit. 

 

Ska mysa och så nu, ha en trevlig lördag!


 

 

HÄSSLEHOLM

 

 


Nu har Alle tävlat klart. Han blev 2a och såhär pigg var han efter 8 mil i skogen!

 

 

Det har varit strålande sol och jättevarmt hela dagen. Jag och Garmin har suttit uppe på ett berg och solat, langat och druckit kaffe! Nu duschar Alle och efter det så ska vi hitta något ställe att äta på. Sen 4 timmar i bil hem...

 


Jag svettas till döds i alla mina kläder också!

 


Hejdå!

 

PROUD!

 

Baby sprutar skumpa! 

 

I veckan har det varit MTB SM i Borås och Alexander har varit där och tävlat. Igår var det staffet, Alle körde första sträckan och lämnade över ledningen till sin kusin Dennis som höll ledningen och sen körde Emil Lindgren in i mål! Som vinnare! Så himla härligt var det, är så sjukt stolt över min pojkvän och de andra! SM-guld!
Som ni ser så fick även jag föjla med upp på prispallen, som lagledare, haha. Fick även ta en böter på 500 kr för att jag inte hade någon lagtröja på mig!  Så kan det bli!

 

Ha det bra :)

 
Upp