Ida Hjalmarsson

Kategori: Torekov/Båstad/Spa

BÃ…STAD SPA PART II

Här är lite bilder från kallbadhuset som man kunde gå till

 

Så himla härligt väder! Men det båste hur mycket som helst och var rätt så kallt!

 

På bryggan på väg ut!

 

Den varma, varma poolen som låg ute på bryggan. Inne i huset fanns det ett relaxrum och öppen spis och så, men där var vi aldrig inne.

 

På väg att hoppa i poolen!

 

Dags att bada i havet! SVINkallt var det, men tanken på att det fanns en varm pool där uppe gjorde det lite lättare!

 

Snabbt ner och snabbt upp! Till och med Alexander som är badkruka badade!

 

Mår bra i poolen! Här ser jag verkligen ut som en sportig morsa i min fashion-bikini ;)

 

 

Alexander på väg ut till kallbadhuset. I bakgrunden ser ni hotellet och spat.

 

BÃ…STAD SPA PART I

Inne i ett av relaxrummen, Alexander ligger och läser Bingo Rimers bok. I bakgrunden ser ni lite av den stora poolen.

 

Utsikten från relaxrummet. Där ute i huset på bryggan ligger kallbadhuset. Där kan man bada i havet och sen hoppa i en supervarm jaccuci på bryggan!

 

 

Snygga i våra morgonrockar inne i relaxrummet!

 

Simmar lite i poolen! Blev lite rastlös efter att ha spaat en stund så jag började undervattenssimma mellan alla kanter i poolen och göra volter. Sen kom Alexander och flamsade lite han också och tillslut hade alla som var där inne gått därifrån.. Hahah :(

 

 

Glad tjej ligger och relaxar lite

 

 

Simmar lite i poolen! Det här var efter att alla hade gått typ. När jag hoppade i så var alla solstolarna fulla med folk, haha.. Dom hade säkert någon behandling att gå till ;)

 

 

Happy girl! Tänk att man kan se så avslappnad och ljuv ut när man håller andan och spänner magmusklerna, haha ;)

 

BIKINI

 

På väg ner hit kom jag på att jag hade glömt det kanske viktigaste av allt. Att ta med en bikini. Så klantigt! Som tur var så kunde man köpa en på spat, utbudet var ju inte det största bara så jag har gått runt som sett ut som en sportig 30-åring typ, haha..

 

SURPRISE

 

 

 

När vi åkte hit så trodde ju jag att vi skulle till spat som ligger i Torekov, eftersom vi var här förra året och det är här vi bor. Men det var ju helt fel! Alexander hade bokat in oss på spat i Båstad! Jag visste inte ens att det låg ett här, en superrolig överraskning! Spat ligger precis vid havet och precis utanför går det en lång brygga ut i havet med varma pooler, relaxrum och så man kan bada i havet, skitcoolt! Både jag och Alexander vågade oss på ett dopp i havet, svinkallt var det! 

Inne i själva spat fanns det massa pooler, bastuar och relaxrum. Så härligt!

 

PACKA IHOP

 

Nu packar vi ihop och börjar åka hemmåt! Jag har haft en så otroligt mysig helg så det är inte sant! Allt har varit perfekt! Fick mig en överraskning också, det var kul!

Nu har Alexander cyklat härifrån, han ska cykla till Halmstad och så ska jag hämta upp honom där. Sen blir det raka vägen till ängaboskolan och jobbet.. Men ska jobba typ 2 timmar idag så det ska nog gå bra!

Igår var nog första dagen på nästan ett år där jag inte gjorde ett enda inlägg på bloggen! (alla som kom upp igår var tidsinställda) 

 

Vi hörs mer när jag kommer hem, jag har miljontals härliga bilder att lägga upp!

 

PUSS

 

TOREKOV SPA

Min present av Alle!Nu åker jag och Alle till Torekov spa! Vi ska göra deras dagspaket "Fånga dagen". Vi var där förra vintern och gjorde samma då, och det var helt sjukt härligt och mysigt!

 

 

"Njutning för kropp & själ 
Fri entré till vårt SPA & våra nya japanska uppvärmda utomhuspooler, valfri 50 minuters behandling, dagens lunch, husets trerättersmiddag"