Ida Hjalmarsson

Kategori: Träning

BLÄ

Försökte mig på ett träningspass, fy fan vad dåligt det gick. Tji fick jag för att jag skrev häromdagen att det kändes så lätt och skönt på gymmet. Nu gick det inte alls, varenda övning var en plåga och det kändes fel och jag ville bara gråta. Hatar att träna armarna, så jag blev så sur så jag högg av dom så jag ska slippa det i framtiden:

Nej då, bara lite streching. Jaja, man får la ta att vissa pass blir såhär, då kommer det väl garanterat kännas bättre nästa gång :)

GYMmet

Hänger (ordagrant) på gymmet och är duktiga! Har blivit en hel den besök på gymmet det sista, och nu har man kommit in i det så bra att det bara är kul och skönt!

NY VECKA

Hallå där!
Satan vad fort dagarna går alltså, man hinner knappt vakna innan det är mörkt och det känns som att dagen är slut. Vi har i alla fall hunnit iväg en sväng till gymmet, gick en promenad på bandet och så körde jag några tabata-övningar. Sen gick vi en sväng på stan och kollade lite. Tog en sväng in till Resia också och pratade med dom, hihihih!! Vill inte skriva något om det än, eftersom inget är bokat, men förhoppningsvis snart!! 

IGÃ…R

Igår hjälpte jag Alexander att skriva en stor inköpslista och sen åkte vi och storhandlade, efter det åkte jag bara hem och slappade. Lite senare på kvällen kände jag mig alldeles spattig och jobbig i kroppen, så jag åkte till gymmet för att springa av mig lite. Det var skönt! Sen tränade jag lite armar. Det var inte lika skönt. Hatar att träna armarna! Jag är så sjukt svag i dom så jag kan inte ens göra övningarna. Stod och drog bak sånna här snören typ och tränade triceps, men jag var så svag så jag fick inte dragit bak snörena, det gick inte. Och ont i triceps gjorde det ju inte, utan jag fick spänna hela kroppen så jag fick ont i typ ryggen och halsen ist. Så tråkigt! Men det är la bara att kämpa på och så blir man väl förhoppningsvis starkare.. 

Efter träningen gick jag upp till Alle och åt mat och sen åkte jag hem och kollade en film.

 

 

 

 

PROMENAD, JORDNÖTSSMÖR OCH TRASSEL

 

Nu har jag och Siri gått en lång och härlig promenad i bergen och skogarna! Kom precis hem och nu sitter jag och vräker i mig jordnötssmör och annat gott. Jag och storebror ska kolla på "Trassel"  nu om en stund, han ska bara fixa lite fler mat till oss först. Han står i köket nu och undrade precis om jag ville ha en macka med jordnötssmör, kapris, saltgurka och vispgrädde... Låter jävligt gött annars...

 

VIDEOINLÄGG

 

 

Följde med storebror till gymmet i alla fall, körde några benövningar och sen filmade jag mest Anton när han körde. Men den övningen som jag gjorde, gjorde jag typ en miljon gånger så nu har jag så ont i benen så jag knappt kan gå, haha...

 

Anton har ju en träningsblogg på Videofyme, där heter han "Anton Valdus Hjalmarsson"

 

BILDBOMB GYM

Här kommer lite bilder från när jag och Anton var på gymmet en sväng igår. Vi kom dit typ innan dom stängde så vi han bara göra några övingar och sen stod vi och posade i spegeln restan av tiden! Haha.. 

Tror han ville att jag skulle följa med idag också, och då skulle vi vara där i god tid så vi hann köra ett pass på riktigt. Han skulle spela in en videoblogg också, han träningsbloggar ju på videofyme. Blir jag med tillräckligt mycket i filmen och inte ser förjääävlig ut så kommer den nog upp här ikväll!